esschilderwerken.nlAls ondernemer heb je tegenwoordig een website nodig. Potentiele klanten zoeken steeds vaker eerst online naar een aanbieder van producten en diensten en als je geen website hebt zullen ze je vaak niet vinden. Maar het maken van een website is niet iets dat je zomaar even doet in een avondje. Zeker niet als je ook nog veel bezoekers en veel klanten wilt halen. Daarom is het handig een expert in te zetten bij het maken van je website. Bijvoorbeeld mij.

Eisen aan een website voor ondernemers

Allereerst moet de website van een ondernemer up-tp-date zijn, geen fouten bevatten en aansluiten bij de ondernemer. Praat bijvoorbeeld op dezelfde manier op je website dan dat je tegen je klanten doet. Daarnaast wil je natuurlijk dat potentiele klanten contact met je op kunnen nemen of een offerte kunnen aanvragen. Verkoop je artikelen dan wil je dat natuurlijk ook online kunnen doen. Allemaal wensen die ik met je bespreek als ik een website voor je maak. Jouw verhaal zorgt voor de website. Ik ben alleen degene die namens jou het verhaal vertelt. En zo weten potentiele klanten direct waarom ze bij jou moeten zijn.

Website voor ondernemers hoeft niet duur te zijn

Online SchaakOndernemers denken vaak dat het maken van een website duur is. Dat het duizenden euro’s kost. In de meeste gevallen is dat niet nodig. Daarom is een inventarisatie van jouw wensen zo belangrijk. Op basis daarvan bepaal je welke functionaliteiten je nodig hebt. Je hebt bijvoorbeeld altijd contactmogelijkheden, informatie over jezelf (het liefst ook met echte foto’s), en een overzicht van de producten en diensten die je aanbiedt. Dat kun je uitbreiden met analytics data waarmee je inzicht krijgt in hoe goed jouw website geld voor je verdient, beoordelingen van klanten, koppelingen naar jouw social media profielen, en nog veel meer mooie functionaliteiten. Je kunt bij mij al een website hebben vanaf 275 euro.

Voorbeelden van websites voor ondernemers

Ik heb inmiddels voor een aantal ondernemers een website gemaakt. Kijk bij mijn portfolio voor een overzicht van deze websites en raak geinspireerd door de mogelijkheden.

Ik help je graag

De Leukste SprookjesHeb jij nog geen website of denk jij dat er meer uit te halen valt neem dan contact op. Samen met jou bespreek ik wat jouw verhaal is en wat je wilt vertellen. Ik doe op basis daarvan een voorstel en zo kun jij snel een website hebben die jou klanten oplevert terwijl jij door kan gaan met wat jij het leukste vindt! Meer weten, vul dan onderstaand formulier even in.

Jouw naam (verplicht)

Jouw email (verplicht)

Waarmee kan ik je helpen?