Over Master-mind.nl

Master-mind NostalgieMaster-mind.nl is ontstaan vanuit mijn passie voor online marketing. In 2003 legde ik deze domeinnaam vast en maakte toen mijn eerste pagina. Over mijzelf. Dit gevoel van nostalgie kun je nog terugzien in de Waybackmachine. Sindsdien is deze website een aantal keren volledig opnieuw gestijld en host nu mijn blog over online marketing.

De artikelen die je op deze website vindt zijn ontstaan uit mijn eigen interesse en ervaringen met de verschillende aspecten van online marketing. De inhoud en meningen zijn van mijzelf, en daar waar dit niet zo is is vermeld welke bron ik heb gebruikt. Heb je een toevoeging op een artikel of wil je in discussie gaan over een onderwerp reageer dan graag op het artikel of neem even contact op.

Contact

Wil je met mij in contact komen dan kan dit op verschillende manieren. Je kunt gebruik maken van het contactformulier op de website, via info@master-mind.nl of via mijn social media kanalen.

Bedankt dat je rondkijkt op mijn website.

Erik Dekker