online marketing trainingOnline marketing training helpt je om bij te blijven in het steeds veranderende online landschap. En dat is nodig. Want wat gister of vandaag werkte kan natuurlijk morgen opeens anders zijn. Kijk maar eens naar de updates van Google in haar algoritmes, de aangepaste cookiewet, maar zeker ook de voorkeuren van mensen zelf. En hoe blijf je dan bij. Natuurlijk volg je een groot aantal blogs van experts in online marketing, maar dan blijft het bij flarden. Online marketing trainingen geven je het totaalbeeld. Zelf ben ik erg enthousiast over de online trainingen van Karel Geenen via zijn KG Academy. Daarom vertel ik je hier graag meer over.

Online marketing training via de KG Academy

De KG Academy van Karel Geenen is voortgekomen uit het blog dat Karel sinds 2006 onderhoudt. Hierin brengt hij praktische, direct toepasbare tips om meer uit jouw website te halen. Alle kennis die hij in de afgelopen jaren heeft gedeeld, en meer natuurlijk, heeft hij nu samengebracht in een aantal overzichtelijke en makkelijk te volgen trainingen. Je volgt deze trainingen online in je eigen omgeving. Je logt in wanneer jij wilt en hebt levenslang toegang tot de trainingen. En het mooiste is dat de online marketing training continu bijgewerkt wordt naar de laatste stand van zaken. Het is dus verstandig de training regelmatig nog eens te doorlopen en de nieuwe inzichten mee te pakken. En dat natuurlijk zonder er nogmaals voor te betalen.

Karel Geenen legt zelf even uit waarom jij juist voor deze trainingen moet kiezen.

Uit welke online marketing trainingen kun je kiezen

KG Academy breidt haar portfolio trainingen steeds verder uit. Op dit moment kun je kiezen uit de volgende trainingen. Deze kosten 395 euro exclusief btw per online marketing training.

Op dit moment loopt er een speciale aanbieding. Kies 4 opleidingen uit de  bovenstaande 8 en betaal hiervoor slechts 595 euro exclusief btw. Een korting van meer dan 60% op de prijs van de losse opleidingen. Klik hiervoor op onderstaande link.

Overtuigd?

Ben je al overtuigd, dan heb je vast al op een link geklikt. Twijfel je nog, dan neem ik nu die twijfel weg. Naast een training door experts, die je volgt op het moment dat het jou uitkomt en die ook nog eens continu wordt geupdate, krijg je ook nog eens een ongekende garantie. Kom je erachter dat de online marketing training niets voor jou is, dan kun je binnen 30 dagen een e-mail sturen naar Karel en dan wordt het volledige bedrag van de training zonder verdere vragen aan je teruggestort. Het risico ligt daarmee geheel bij Karel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *